• Címlap
  • Tájékoztató
  • Kapcsolat

Tájékoztató

Kedves Látogató!

Weboldalunk részletes tartalma csak felhasználóink számára elérhető, azonban, hogy felkeltsem kissé az érdeklődésedet néhány szóban bemutatom tevékenységünket.

Néhány évvel ezelőtt elindultunk egy zárt kör számára elérhető mobiltelefon flottával, melyben kedvező feltételű lehetőséget biztosítottunk Egyesületünk támogatói és együttműködő partnerei számára.
Az idő haladtával újabb kedvező beszerzés forrásokat találtunk és elindítottuk ezt a weboldalt azzal a céllal, hogy egyszerűsítsük és ezzel felgyorsítsuk a belső kommunikációt a csoportokon belül.
Ma több termékcsoportban, kedvező feltétellel (a kedvező áron, vagy magas árkedvezményekkel) megvásárolható minőségi termékeket és szolgáltatásokat tudunk biztosítani tagjaink számára.

Ma már tucatnyi kedvezményes szolgáltatás érhető el, mely nem csak az általunk felkutatott lehetőségeket tartalmazza, hanem a tagok egymás számára is kínálhatnak lehetőségeket. Ezzel a filozófiával kívánjuk segíteni a tagok közti együttműködés hatékonyságának növelését.

Weboldalunkat és tevékenységünket túlnyomórészt a havi tagdíjakból tudjuk fenntartani és fejleszteni, más szóval az nálunk elérhető lehetőségeket, termékeket és szolgáltatásokat - ahol csak tudjuk - beszerzési áron biztosítjuk tagjainknak. A nálunk, vagy rajunk keresztül megvásárolható termékek így többségükben árrés felszámítása nélkül a legkedvezőbb áron jutnak el felhasználóinkhoz, sőt azon tagjaink, akik új tagokat hoznak csapatunkba, folyamatos extra kedvezményekkel tudják csökkenteni kiadásaikat.

Célunk, hogy elégedett tagok tömegét tudjuk magunk mögött, mert ezzel további kedvezményeket tudunk elérni beszerzési forrásainknál csoportjaink számára.

Filozófiánk és így működésünk alapszabálya annak a felismerése, hogy tartós és sikeres működést csak kiegyensúlyozott és megfontolt fejlesztéssel és elégedett partnerek sokaságával lehet elérni.

Szolgáltatói adataink:
Civil Élet Egyesület
2100 Gödöllő, Hársfa utca 11/A.
Adószám: 18019113-2-43
Email: info [kukac] beszerzes [pont] info
Tel.: +36-70-202-5896
nyilvántartási szám: 13680
Jogerőre lépés: 201.01.05
EU-s adószám: HU18019113
Bankszámla szám: 10701269-22467605-51100005
Tárhely szolgáltató a WorkPoint
2014-es évi beszámoló

Üdvözlettel
a BeszerzésInfó Csapata